Kolding Nyheder

Kolding-bowler vandt bronze ved VM

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Mai Ginge Jensen (t.v.) og Mika Glud Guldbaek (t.h.) vandt bronze i double ved VM i Kuwait. Foto Bettina Lund.

Søndag slutter VM i bowling i Kuwait.

Der er stolthed hos bowlingklubben BK Trekanten KIF i Kolding. Det er nemlig blevet til en bronzemedalje ved VM i Kuwait, der slutter søndag.

Mai Ginge Jensen (BK Trekanten KIF) og Mika Glud Guldbæk (Stenhuset Aalborg) gjorde onsdag rent bord ved VM og vandt deres fem kampe i double. De kvalificerede sig til kvartfinalen, der blev spillet i dag, torsdag.

Man spiller Round Robin, hvor man møder de andre fem hold en gang. Mika og Mai ville ikke have noget spænding, så de slog de andre fem hold, hvilket ikke sker så tit.
Derudover var der en damedouble mere, men de endte dog som nummer fire, og det samme gjorde den ene herredouble,der havde kvalificeret sig.

Det er en glad formand hos BK Trekanten KIF, der beretter om det flotte resultat:

-Det har været lige ved og næsten for de danske atleter, men vi har altid troet på at medaljerne nok skulle komme. Det er fantastisk af Mai og Mika har kunne spille sig til en medalje. Vi er i BK Trekanten KIF stolte og glade over, at begge spillere er eller har været en del af vores klub, fortæller formand Jan Filbært og fortsætter:

-Mai er en del af vores liga-damehold, hvor hun udover at spille, også er den drivende kraft bag hele holdet. Hendes erfaring og forståelse for sporten giver hun glædeligt videre til de lidt mere yngre kræfter på holdet. Det er fuldt fortjent hun vinder en medaljer. Stort tillykke til begge spillere og til Danmark, slutter Jan Filbært.

I semifinalen mødte Mika og Mai, Daphne og Cherie Tan fra Singapore, som begge har spillet en del på PWBA touren i USA. Og det rakte altså til bronzemedalje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel