Kolding Nyheder

Kolding IF forlænger med cheftræneren

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Kristoffer Wichmann har nu kontrakt med Kolding IF frem til sommeren 2027. Foto: Kolding IF.

Nu har cheftræner Kristoffer Wichmann med Kolding IF frem til sommeren 2027.

Kolding IF og cheftræner Kristoffer Wichmann er blevet enige om, at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2027, oplyser klubben på deres hjemmeside.

Forlængelsen af kontrakten med Kristoffer Wichmann vækker glæde hos Kolding IF’s tekniske chef, Frederik Lund:

-Vi ser Wichmann som en af de klart dygtigste trænere i Danmark, så for os er det uhyre stærkt, at vi kan fortsætte rejsen og forhåbentlig indfri klubbens potentiale. Kontinuitet er vejen til succes, og at vi holder fast på Wichmann, betyder, at ledelsen fortsætter i den retning, der begyndte i sommeren 2021, og de næste år frem. Vores kultur i hverdagen og vores stil på banen er banebrydende, og det har Wichmann og den ufattelig dedikerede og dygtige stab været nøglen til. Det har været altafgørende at få styr på vores fremtid på trænerposten, fortæller Frederik Lund.

Kristoffer Wichmann glæder sig til en spændende fremtid i Kolding IF:

-Fremtiden bliver spændende, og jeg glæder mig til, at vi alle sammen kan rykke holdet og klubben til endnu nye højder, og det vil jeg selvfølgelig, med største ydmyghed, gøre ALT for, fortæller Kristoffer Wichmann.

Han gennemførte i slutningen af 2021 UEFA’s pro licens træneruddannelse, hvilket er den højeste trænerlicens i international fodbold, oplyser Kolding IF.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel