Kolding Nyheder

Kolding IF henter ungt talent fra AGF

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Julie Poulsen skifter til Kolding IF Women. Foto: Kolding IF.

Kolding IF Women henter AGF-spiller på en toårig kontrakt.

Julie Poulsen, der senest har spillet i AGF, skifter til Kolding IF Women på en toårig kontrakt. Det oplyser Kolding IF.

Hun fik allerede som 17-årig kontrakt med AGF og de seneste år har hun spillet på førsteholdet. Julie Poulsen er nu klar til, at spille for Kolding IF Women, når sæsonen går i gang igen.

Der er potentiale i Julie Poulsen, mener manager Allan Drost. Han glæder sig til, at videreudvikle på det unge talent:

-Julie har trænet med holdet siden opstarten den 15. januar og har i denne periode vist sig frem på bedste vis, senest i weekendens sejr over tyske HSV. Julie har tidligere spillet i Kolding men har tilbragt de seneste år i AGF hvor fast spilletid på Kvindeligaholdet imidlertid lod vente på sig. Julie dækker flere pladser, såvel i bagkæden som på midtbanen og med hendes gode boldomgang, mener vi hun har nogle gode forudsætninger for at tage de næste skridt i sin udvikling hos os. Julie er desuden noteret for hele 26 kampe for det danske U19-landshold og passer dermed perfekt ind i vores strategi om at hjælpe unge spillere op på næste niveau.

Julie Poulsen er både glad og stolt over, at skrive kontrakt med Kolding IF Women:

-Jeg er utrolig glad og stolt over at skrive kontrakt med Kolding IF. Jeg er overbevist om at Kolding er et godt match, som vil give mig mulighed for at udvikle mig både som fodboldspiller og person. Jeg glæder mig til at blive en del af dette dygtige hold og stab, slutter hun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel