Kolding Nyheder

Kolding-virksomhed overtager Steelcon Service

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Fra venstre, Martin Grenaa Larsen, Jesper Andersen og Morten Schober Jørgensen. Pressefoto.

Overtagelsen passer ind i Rema Tip Tops strategi.

Rema Tip Top Danmark A/S i Kolding har overtaget virksomheden Steelcon Service i Ringsted. Den tidligere ejer Jesper Andersen, der har mere end 20 års erfaring i transportbåndsbranchen, forsætter i firmaet.

Rema Tip Top Danmark A/S, har længe ønsket at øge kendskabet til de industrielle kvalitetsprodukter som firmaet står for, i det østlige Danmark. Så overtagelsen af Steelcon Service passer perfekt ind i firmaets forretningsstrategi.

-Mange af vores kunder er landsdækkende og med købet af Steelcon Service, har vi nu mulighed for at tilbyde en endnu bedre service, specielt til vores transportbåndskunder på Sjælland og Øerne, fortæller CEO Morten Schober Jørgensen i en pressemeddelelse.

Med teknisk konsulent Martin Grenaa Larsen, der har mere end 25 års erfaring fra sten og grus branchen, har Rema Tip Top Danmark A/S allerede i flere år, været direkte repræsenteret på Sjælland.

Nu, med værkstedsfaciliteter og lager i Ringsted, er firmaet klar til at tilbyde en væsentlig forbedret service til hele Østdanmark. Produktprogrammet spænder over transportbåndsløsninger og sigtesold til sten og grus branchen, samt specialgummi til slitage- og korrosionsbeskyttelse.

Servicedelen omfatter udover montage-og reparationsarbejde, udskiftning af valser og ruller, samt konstruktions- og svejsearbejde på transportbåndsanlæg.

Rema Tip Top Danmark A/S, der i dag tæller 23 ansatte, er en del af Rema Tip Top A/G med hovedsæde i München. Rema Tip Top A/G er med godt 220 selskaber repræsenteret i mere end 170 lande.

Det industrielle produktprogram spænder vidt og henvender sig til stort set alle industrielle sektorer. Det internationale samarbejde giver adgang til en enestående erfaringsudveksling og knowhow, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode.

Størstedelen af Rema Tip Tops industrielle produktprogram er produceret på egne fabrikker og efter højeste internationale standarder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel