Kolding Nyheder

Kom til Gå-maraton i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: cottonbro studio/Pexels (Modelfoto)

For fjerde år i streg kan du gå et halv- eller helmaraton med Bevæg dig for livet i Kolding Kommune. Sidste år var der 140 deltagere til Gå-maraton i Kolding, og håbet er, at mange flere vil være med.

I slutningen af august kan du gå et halv- eller helmaraton sammen med Bevæg dig for livet i Kolding Kommune.

Her er der generelt stort fokus på gang, og projektet arbejder for at få så mange som muligt til at gå og være en del af de allerede mange velfungerende gå-fællesskaber i kommunen.

Fordelt over 14 dage afholdes Gå-maraton sidst i august. Her er der sat dato på fire dage, hvor du kan fatte skoene og gå med i Sønder Stenderup, Vamdrup samt to steder i Kolding.

Du skal ikke medbringe andet end et par gode sko og tøj efter vejret.

Ønsker du at gå et halvmaraton, kan du vælge, om du vil gå 5,275 km ruten alle fire dage eller 10,55 km ruten to af dagene.

Vil du gå et maraton, skal du gå 10,55 km. ruten alle fire dage.

Fire ture til Gå-maraton i Kolding

Datoerne og lokation for alle fire ture er:

• Mandag den 21. august start kl. 17.00. Start- og slutsted Løveroddevej 12, 6092 Sønder Stenderup. Ved Stenderupskovene kan man både opleve natur og strand. Ruten vil føre os langs vandet og ind i skoven. Her er både brede skovveje og små stier.

• Onsdag den 23. august start kl. 17.00. Start- og slutsted Spejderhuset Østergårdsvej 10, Hjarup, 6580 Vamdrup. Ruten af lavet af den lokale Kongeåens Marchforening og fører os igennem Fovslet Skov, som er en idyllisk skovperle med voldsted og gravhøje.

• Tirsdag den 29. august start kl. 17.00. Start- og slutsted Lyshøjskolen, Lyshøj Allé, 6000 Kolding. Vi skal opleve både by, skov og vand på denne tur. Ruten vil gå både op, ned og lige ud.

• Torsdag den 31. august start kl. 17.00. Start- og slutsted i Kolding midtby ved Koldinghus. Næsten som en tradition slutter vi Gå-maraton af med at gå ad den sorte eller blå Kløversti, som viser Kolding Midtby og dens natur.

Der vil være Gå-værter på begge ruter, som sørger for holde styr på bagtroppen, og alle deltagere kan få udleveret en rutebeskrivelse.

Ønsker du at gå 2 ud af 4 dage på halvmaratondistancen, bestemmer du selv hvilke 2 dage, du går. Du behøver ikke beslutte dig for nu, hvilke to dage du deltager. Når du først er tilmeldt, møder du blot op og bliver registreret på dagen.

Deltagerregistrering vil starte 30 min før, og derefter vil både ruten på 5,275 km og 10.55 km begynde kl. 17.00.

Tilmelding foregår på DGI’s hjemmeside og det koster 75-100 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel