Kolding Nyheder

Kvinde transporterede 12 kilo kokain: Her er dommen

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Retten i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En 31-årig kvinde fik onsdag sin dom ved retten i Kolding. Hun tilstod i to tilfælde at have modtaget og transporteret i alt 12 kilo kokain.

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har onsdag fået en 31-årig kvinde fra København idømt syv års fængsel i en sag om videreoverdragelse af betydelige mængder kokain. Det skete ved Retten i Kolding.

Kvinden erkendte at have modtaget fire kilo kokain den 9. september 2023 ved Kokmose i Kolding sammen med en anden kvinde, som fortsat sidder varetægtsfængslet.

Derudover tilstod hun, at hun med samme kvinde modtog otte kilo kokain i en sort sportstaske den 21. oktober 2023. Det foregik på en rasteplads ved Christiansfeld syd for Kolding.

Kokainen blev efterfølgende transporteret til København og videredistribueret.

Tilfreds med dommen

-Jeg er tilfreds med dommen, som tydeligt viser, at sagen drejer sig om alvorlig kriminalitet, som straffes hårdt. Sagen er blandt andet resultatet af grundigt politiarbejde, fortæller specialanklager Rasmus Gyldenløve Jensen fra NSK i en pressemeddelelse.

Den 4. november 2023 anholdte NSK fem personer, som alle blev varetægtsfængslet ved Retten i Kolding. Senere blev den 31-årige samt en anden anholdt den 9. januar 2024.

To andre har allerede tilstået deres roller. En 27-årig kvinde har tilstået at have modtaget og transporteret 15 kilo kokain, hun blev idømt seks års fængsel den 26. januar 2024.

Desuden har en 26-årig mand tilstået sin rolle, og han modtog i december en dom på seks års fængsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel