Kolding Nyheder

La Traviata: Verdis gribende opera

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Guidopera.

Vintersæsonen indledes med opsætningen af operaen “La Traviata”.

Tirsdag den 16. januar indleder Kolding Teaterforening vintersæsonen med at vise Verdis opera, ”La Traviata”, i guidOperas opsætning.

I guidOperas opsætning befinder vi os i 1920’erne i Paris. Violetta, en letlevende kvinde i Paris’ finere kredse, holdes under luksuriøse forhold af sin elsker, baron Duphol. En ung mand, Alfredo Germont, erklærer hende sin kærlighed, og Violetta, som ellers troede, at hun ikke kunne elske nogen, opdager til sin forbavselse, at hun forelsker sig i Alfredo.

Sammen flytter Violetta og Alfredo til et hus på landet for at styrke Violettas svage helbred. Alfredo opdager, at Violetta har måttet sælge alle sine ejendele for at få råd til at bo i huset, og han styrter af sted til Paris for at forsøge at skaffe penge. Mens Alfredo er borte, får Violetta besøg af sin far.

I rollerne ser vi Camilla Illeborg, Niels Jørgen Riis, Guido Paevatalu, Emma Oeman, Hans Lawaets, Torben Steinstø og Christian Christiansen. Kapelmester er Leif Greibe. For iscenesættelsen står Guido Paevatalu.

”La Traviata” kan opleves tirsdag den 16. januar klokken 19.30 på Comwell Kolding Teater. Billetter kan købes på billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel