Kolding Nyheder

Lindely Vin fra Kolding valgt som partner i ny satsning

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Claus Møller Pedersen, administrerende direktør i Lindely Vin, glæder sig over, at deres produkter bliver en del af "Danske Madskatte" i MENY. Pressefoto.

MENY lancerer initiativet “Danske Madskatte” og her er én af de fire udvalgte leverandører og partner fra Kolding, nemlig Lindely Vin.

Meny satser på flere danske varer i butikkerne. Det sker under initiativet “Danske Madskatte”, der introduceres i uge 6.

Vinproducenten Lindely Vin fra Kolding er blandt de fire udvalgte leverandører og partnere. Herudover er det Højer Pølser, Reduced og Øllingegaard, der i første omgang er udvalgt.

Hos Lindely Vin er der glæde:

-Lindely Vin har kun været i MENYs butikker i ganske få måneder, så vi er virkelig stolte af, at de peger på os til at være en del af “Danske Madskatte”. Vi er en af de mindste producenter i “Danske Madskatte”, og vi kan kun producere en begrænset mængde. Vi er en vingård, så vi kan ikke masseproducere, da vi er begrænset til det, der gror på marken. Det er ekstremt svært for små danske leverandører at komme ind i de danske supermarkeder, men MENY er utrolig gode til at tage os og andre ind og give en chance. Ikke nok med, at de får danske varer ind, de går faktisk også den ekstra mil for at promovere varerne. Det var dét, der fik os til at takke ja til MENYs initiativ, fortæller Claus Møller Pedersen, administrerende direktør i Lindely Vin, i en pressemeddelelse.

Ambitionen hos MENY er at manifestere sig som hele Danmarks madmarked, hvor sortimentet inden for “Danske Madskatte” på sigt kommer til at stige fra de 200 varer til 700.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel