Kolding Nyheder

Lions Bramdrupdam besøgte galleri

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her fortæller Jes Nordby om billeder, streger og prikker. Pressefoto.

Lions Bramdrupdam har besøgt Galleri Jes Nordby i Sdr. Stenderup. Det lykkedes, at samle 24 løver og løvinder til foredrag og kaffebord.

Jes Nordby holdt et spændende og fængende foredrag med farverigt Powerpoint til at visualisere sine fortællinger, som strakte sig fra hans barndom, og op til hvor han er i dag.

Han voksede op i Fovslet på en gård, som i alle lokaler var spækket med malerier fra forskellige kunstnere bl. a. Heerup. Hans forældre havde tæft for kunst.

Det er utroligt, hvad en streg, som for enden er en prik kan blive til. Det formåede Jes, at føre Lions Bramdrupdam ind i den forunderlige verden, hvor han ved hjælp af små billeder kunne få dem til at se nogle elementer, som ved forstørrelser blev til flere selvstændige figurer. Det var meget fascinerende, oplyser Lions Bramdrupdam.

Efter foredraget blev der serveret kaffe/te juice og vand, hertil hjemmelavede flødeskumslagkager og andre søde sager. Til slut fik løverne lov til at holde en kort ekstraordinær generalforsamling.

Løvinderne kom ind og så Jes Nordbys værksted, det var en rigtig positiv rundvisning, som gav et godt indblik i kunstnerens hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel