Kolding Nyheder

Løvens Hule: Kaffehus i Nr. Bjert brygger fremtidens kaffe

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Michael Mølbæk fra Nordic Coffee House ses her i Løvens Hule. Foto: Per Arnesen/DR.

Kaffehuset i Nr. Bjert fik en investering fra Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe i Løvens Hule, der torsdag aften blev sendt på DRTV.

I hjertet af den danske kaffekultur har Nordic Coffee House i Nr. Bjert ved Kolding, med sin specialiserede tilgang til kvalitetskaffe, skabt en ny standard. Dette blev tydeligt for alle, da Michael Mølbæk, virksomhedens grundlægger, trådte ind i Løvens Hule torsdag aften og straks fangede opmærksomheden hos investorerne med sin mission om “mindre, men bedre kaffe.”

Konkurrencen omkring investeringen

Den intense interesse for Nordic Coffee House i Løvens Hule var en bekræftelse på virksomhedens potentiale. Blandt investorerne opstod der kamp for at få del i kaffevirksomheden, hvilket kulminerede i en investering på samlet set 1,2 millioner kroner fra Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe.

-Min investering i Nordic Coffee House var drevet af en dyb beundring for Michaels vintermentalitet og velsmagende kaffesorter. Det faktum, at Nordic Coffee House samtidig er en gazelle-virksomhed med hovedvægt på B2B-kunder, var endnu et incitament for mig. Det felt er inden for mine kernekompetencer, og det var derfor en naturlig beslutning for mig at deltage i Michaels spændende kaffe-eventyr, fortæller Louise Herping Ellegaard i en pressemeddelelse.

Pressefoto.

Anne Stampe tilføjer:

-Investeringen i Nordic Coffee House er en klar beslutning drevet af virksomhedens stærke forretningsmodel og vækstpotentiale. Michaels evne til at kombinere kvalitetsprodukter med en solid kommerciel strategi har overbevist mig om, at denne virksomhed ikke blot vil trives, men også blive en markant spiller på kaffemarkedet.

Strategisk partnerskab med cykelholdet

Michael Mølbæk har brugt sit værdifulde netværk inden for sportsverdenen til at styrke brandets succes. Gennem et strategisk partnerskab er Nordic Coffee House blevet officiel kaffeleverandør til det anerkendte cykelhold Soudal Quick-Step. Dette samarbejde har spillet en afgørende rolle i at øge virksomhedens synlighed på den internationale scene og har betydeligt bidraget til dens vækst og genkendelighed, især inden for cykelsportsmiljøet.

Nordic Coffee House´ Vision

-Investeringen fra Louise og Anne har været kritisk for at bringe vores vision til virkelighed. Deres engagement har været afgørende for at styrke vores position på markedet og fortsætte vores udvikling som en gazelle-virksomhed, siger Michael Mølbæk.

Fremadrettet Fokus

Nordic Coffee House står nu som et skinnende eksempel på hvordan passion, strategiske alliancer og stærk investorstøtte kan skabe en succesfuld virksomhed.

Med et solidt fundament i det danske kaffemarked, og anerkendelsen som en gazelle-virksomhed, er Nordic Coffee House godt rustet til at forme fremtidens kaffekultur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel