Kolding Nyheder

Lokal virksomhed udvider ejerkredsen

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Rasmus Bohlbro Skou og Mikkel Brødsgaard Christensen bliver nu en del af ledelsen i virksomheden. Pressefoto.

BC Maskiner ApS i Kolding udvider nu sin ejerkreds for at imødekomme den stigende efterspørgsel og sikre fortsat vækst. Virksomheden har set en betydelig travlhed, og derfor er det nødvendigt at styrke ledelsesstrukturen.

BC Maskiner indviede nye produktions- og udviklingsfaciliteter i efteråret 2023. Efterfølgende har de investeret i øget automation og flere ansatte. Nu er tiden kommet til at styrke ejerkredsen.

Bo Christensen, der grundlagde virksomheden i 2008 og strategisk placerede den ved siden af maskinproducenten GreenTec i 2018, forklarer behovet:

-Vi har nået et stadie, hvor vi har brug for flere mennesker til at hjælpe med at udvikle og udvide virksomheden i fremtiden. Vi modtager flere og flere forespørgsler fra både industri- og byggebranchen, så vi skal tilpasse vores organisation til en ny virkelighed, hvor vi servicerer flere forskellige kunder, fortæller han i en pressemeddelelse.

To unge talenter er blevet medejere

Derfor er to unge talenter, Rasmus Bohlbro Skou og Mikkel Brødsgaard Christensen, blevet medejere af BC Maskiner med en andel på 20 procent hver. Begge har været tilknyttet virksomheden i flere år og har spillet en vigtig rolle i den seneste vækstperiode.

-Vi har begge været involveret i virksomhedens udvikling og ønsker at hjælpe den med at vokse endnu mere i fremtiden. Vi har optimeret og forbedret mange processer, og det er vores mål at opretholde denne udvikling, siger Rasmus Bohlbro Skou.

Nye muligheder

Ifølge Bo Christensen har de to nye medejeres indsats skabt nye muligheder for virksomheden:

-Vi har valgt at bringe produktionen, som tidligere blev udført eksternt, internt i virksomheden. Vi har derfor opgraderet vores produktionsfaciliteter med svejserobotter, mere automation og nye medarbejdere. Dette åbner op for flere muligheder i fremtiden.

Den nye ejerkreds vil nu udforske og udvikle disse nye muligheder.

Mikkel Brødsgaard Christensen, en af de nye medejere, deler sin vision:

-BC Maskiner har altid fokuseret på produktudvikling og stålkonstruktioner. Typisk har vi udviklet hele kundens produkt og produceret de første 50 enheder. Vores vision er at fastholde produktionen internt i virksomheden.

Den nye ejerstruktur blev præsenteret for medarbejderne den 8. april og træder i kraft med tilbagevirkende kraft fra den 1. oktober 2023.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel