Kolding Nyheder

Målmand hentet til KIF Kolding øjeblikkeligt

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Den rutinerede svenske målvogter, Anton Hellberg, skal nu spille for KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding udvider truppen med målvogter Anton Hellberg.

KIF Kolding henter med øjeblikkelig virkning den rutinerede svenske målvogter, Anton Hellberg til klubben. Den 31-årige målvogter optrådte sidste sæson for Runar Sandefjord i den bedste norske række.

KIF Kolding ser frem til at se Anton Hellbergs dygtighed og dedikation på banen. Han er ikke kun en forstærkning til målmandsteamet, men også en spiller, der vil bidrage til klubbens holdånd og ambitioner.

-Vi har fået mulighed for at supplerer på målmandsposten for resten af sæsonen med svenske Anton Hellberg. Den mulighed måtte vi gribe – og det vil uden tvivl skærpe konkurrencen i vores nuværende sportslige situation. Vi er sikre på, at han vil tilføre vores trup en ekstra dimension og vi ser frem til at arbejde sammen med ham, fortæller KIF Koldings sportschef, Lars Christiansen, i en pressemeddelelse.

Anton Hellberg selv udtrykker sin entusiasme for at være en del af KIF Kolding:

-Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Kolding og Herrehåndboldligaen. Jeg har været i Kolding i mindre end et døgn, men har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben, alt fra trænere, spillere og hjælp til praktiske ting. Jeg håber, jeg kan bidrage med mine erfaringer fra tidligere klubber, siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel