Kolding Nyheder

Mange opgaver

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Søren Rasmussen (DF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Seniorudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

SFs Jørn Chemnitz har meddelt, at han ikke vil varetage sine opgaver, som formand for Udvalget for Natur-. Miljø- og Klima i sagen om Vamdrup Lufthavn. Det begrundes i mange henvendelser fra borgerne i området, omkring lufthavnen.

For mig at se er kontakten med borgerne en særdeles vigtig opgave, som medlem af Byrådet og som formand for et udvalg.

Jeg bruger f.eks. rigtig meget tid, som formand for Seniorudvalget, på henvendelse fra borgere der er dybt ulykkelig over de beslutninger, som Jørn Chemnitz og hans partifæller har truffet på bl.a. ældreområdet.

Modtagere af hjemmehjælp der er kede af, at skulle have erstattet deres hjemmehjælper med en robotstøvsuger. Pårørende der er frustrerede over at puljen til aktiviteter på plejehjemmene er fjernet. Mennesker der voldsomt i klemme, på grund af lang ventetid på at blive visiteret til en plejehjemsplads. Utilfredse borgere der ikke forstår beslutningen om, at der skal gøres mindre rent på plejehjemmene. Grædende pårørende der er ulykkelig over, at daghjemmet for demente på Kongebrocentret skal lukke. Borgere der er kede af udsigten til ikke, at kunne få handlet i det lokale supermarked, men skal tvinges til at handle online osv. osv.

Det er da frygteligt, at se på hvordan SF og resten af Byrådets flertal mishandler ældreområdet og de mennesker der afhængige af hjælp, men det kunne da aldrig få mig til, at sige jeg ikke vil tale med de mange ulykkelige mennesker eller passe det arbejde, der følger med at være formand for Seniorudvalget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel