Kolding Nyheder

Midt om natten: Kom til audition på 40 års jubilaren

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Dronning Dorothea Teatret/pressefoto.

Hvis du kunne tænke dig, at medvirke i opsætningen af klassikeren “Midt om natten”, så meld dig til hos Dronning Dorothea Teatret i Kolding.

Midt om natten har 40 års jubilæum næste år. I den forbindelse opføres den på Dronning Dorothea Teatret i Kolding.

Handlingen

Benny og Arnold spiller to barndomsvenner, som er blevet hjemløse. Kapitalisterne vil opføre nye lejligheder og dermed rive deres tidligere hjem ned.

Sammen med andre hjemløse opretter de i Sydhavnen et såkaldt samfund kaldet “Haveje”. Her følges livet i fristaden og de problemer, der opstår både internt og i forhold til det omgivende samfund.

Gennem historien bliver Benny forelsket i Susan, og da Arnold senere også forelsker sig i hende, og samtidig stiller op som politiker, tilspidses situationen, og de to venners forhold til hinanden sættes på prøve.

Audition

Audition afholdes søndag d. 7. januar i Bygning 5 i Nicolai-komplekset i Kolding.

Audition vil bestå af to dele, dels gruppeaudition hvor du som en del af en gruppe skal opføre en koreografi som du vil modtage undervisning i på dagen, herefter skal du op til en solo audition hvor du skal fremføre en selvvalgt sang og monolog.

Du skal tilmelde dig audition her.

Midt om natten instrueres af Allan Glue. Han debuterede forrige år som instruktør på Dronning Dorothea Teater med forestillingen ”We Will Rock You”, som fik meget gode anmeldelser og ros fra både anmeldere og publikum.

Midt om natten får premiere den 9. august næste år. Sidste forestilling spilles den 14. september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel