Kolding Nyheder

Nu åbner Plantorama snart i Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Kasper Bjørklund, centerchef Plantorama Kolding. Foto: Camilla Rønde, Plantorama A/S.

Plantorama åbner meget snart i Kolding – og det bliver koncernens 15. center her i Danmark.

Plantorama i Kolding åbner officielt 1. marts klokken 09. Her kan kunderne boltre sig i det nye have- og oplevelsescenter på mere end 11.000 kvadratmeter. Det bliver dermed Plantoramas 15. center i Danmark.

Centerchef Kasper Bjørklund kommer til at stå i spidsen for Plantorama Kolding og dets 75 dedikerede medarbejdere. Med to års erfaring senest som centerchef for Plantorama Vejle bringer Kasper sin passion for at skabe unikke oplevelser for de mange besøgende med sig og byder dem velkommen som gæster.

-Vores primære fokus er at gøre det til en unik oplevelse at besøge vores center, hvor hver besøgende føler sig særligt velkommen. Vores engagerede medarbejdere er parate til at levere en personlig og opmærksom service, og vi bestræber os på at skabe mindeværdige øjeblikke for alle, der træder ind i vores center, fortæller Kasper Bjørklund, centerchef i Plantorama Kolding, i en pressemeddelelse.

Nyskabende byggeri

Det nye have- og oplevelsescenter vidner om et nyskabende byggeri, der hviler på innovative løsninger som solcellepaneler, automatisk klimastyring og regnvandstanke – en investering i en mere bæredygtig fremtid. Gæsterne kan se frem til et lyst og åbent center, der byder på den fulde oplevelse med kompetente eksperter inden for fagområder som have, bolig og dyr, en harmonisk sammenhæng mellem afdelingerne samt Espresso House og det store legeområde, Spirestrup – et helt oplevelseskoncept samlet under samme tag.

Foto: Camilla Rønde, Plantorama A/S.

For at blive klar til den store åbning har Plantorama tilkaldt ekstra hænder fra centre i hele landet, der alle bidrager med deres viden og erfaring.

Den grønne oase overfor Kolding Storcenter

Med sin helt særlige beliggenhed på Skovvangen 41 bliver Plantorama Kolding nabo til det velbesøgte Kolding Storcenter. Kasper Bjørklund er overbevist om, at Plantorama kan tilføre en ny dimension til lokalsamfundet, når de handlende gæster begiver sig ud på tur:

-Vores placering her er virkelig fantastisk. Vi håber, at vores center vil fungere som et frisk pust – en grøn oase – på den anden side af vejen overfor storcenteret, og at vi dermed kan tilføre noget andet til shoppingoplevelsen og skabe et åndehul for hele familien. Det er noget, vi ser frem til at kunne bidrage med til lokalsamfundet, afslutter Kasper Bjørklund.

Plantorama Kolding åbner dørene den 1. marts klokken 09 på Skovvangen 41.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel