Kolding Nyheder

Nu skal der nyt asfalt på denne motorvejsstrækning

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Vejdirektoratet (Arkivfoto)

Arbejdet starter allerede på søndag.

Det er blevet tid til at udskifte den slidte asfalt på Sønderjyske Motorvej ved Vonsild og Christiansfeld. Det betyder vejarbejde fra søndag den 11. juni og cirka tre uger frem.

Arbejdet finder sted i sydgående retning mellem rampeanlæg 65a Kolding S og rampeanlæg 66 Christiansfeld.

Sådan foregår arbejdet

Første fase går ud på at affræse den nuværende belægning, så man får adgang til og kan reparere den underlæggende belægning. Derefter bliver der lagt en ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Arbejdet vil blive udført som aften- og natarbejde primært mellem kl. 17.30 og 6.00. Mens arbejdet står på, vil den sydgående trafik blive ledt over i det nordgående spor med ét spor farbart i begge retninger.

Fra- og tilkørselsramperne ved rampeanlæg 65b Vonsild i sydgående retning vil være spærret i arbejdsperioderne. Når ramperne er spærret, vil der være skiltet med omkørsel.

Vejarbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne på grund omkørslen vil få en forlænget rejsetid. I dagtimerne mellem kl. 6.00 og 17.30, hvor der ikke bliver udført arbejde på strækningen, vil vejen være åben for normal trafik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel