Kolding Nyheder

Ny assistenttræner i KIF Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Kristian Danielsen overtager jobbet som assistenttræner efter Anders Eggert. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding har fundet sin nye assistenttræner til den kommende sæson.

Det bliver Kristian Danielsen, der skal overtage efter Anders Eggert. Den 35-årige Danielsen har underskrevet en toårig aftale med klubben og har allerede opnået masser af trænererfaring, herunder en EHF Master Coach-uddannelse, den højeste træneruddannelse i Europa.

Kristian Danielsen startede sin professionelle trænerkarriere i Skanderborg Håndbold i kvindeligaen. Han har sidenhen været assistenttræner i Odense Håndbold og den europæiske storklub Györ. Nu venter nye udfordringer i KIF Kolding, hvor han skal danne makkerpar med cheftræner Kristian Kristensen.

Kristian Danielsen vil også arbejde tæt sammen med KIF Håndbolds akademi, hvor han vil have rollen som bindeled mellem klubbens talenter og ligaholdet.

Sportschef Lars Christiansen udtaler, at de har ledt længe efter den rigtige person til jobbet og er glade for at have fundet Kristian Danielsen. Han besidder de sportslige og personlige kvaliteter, som klubben vægter højt.

Kristian Danielsen ser frem til de nye udfordringer i KIF Kolding og er begejstret over organisationen, miljøet og ambitionerne i klubben. Han er også imponeret over Sydbank Arena, hvor holdet spiller deres hjemmekampe.

-Håndboldsamfundet i Kolding virker fantastisk, og jeg glæder mig til at blive en del af det, fortæller Kristian Danielsen i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel