Kolding Nyheder

Ny cheftræner

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Jan-Erik Simmelhag er tilbage som cheftræner for 2. divisions-kvinderne hos Kolding IF. Foto: Kolding IF.

Jan-Erik Simmelhag er tilbage som træner for 2. divisions kvinderne. Efter sommerferien står han nemlig igen i spidsen for holdet.

Jan-Erik Simmelhag har efterhånden været i Kolding IF i en del år og den seneste sæson har han været at finde som assistenttræner på U18 DM. Det er heller ikke en fremmed opgave der venter ham, da han før det var cheftræner for 2. division, hvor de rykkede op fra Kvindeserie Vest til 2. division, som de har spillet i lige siden.

Hovedpersonen selv ser også frem til at stå i spidsen for holdet igen:

-Jeg kender pigerne på 2. division og glæder mig til igen at skulle arbejde med dem. Derudover kender jeg også både trænere og spillere omkring U16 og U18 DM utrolig godt, og glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de andre trænere om at udvikle spillerne. Samtidig med det, har jeg før været træner med Allan Drost og glæder mig derfor også, til at få et endnu tættere samarbejde med ham, fortæller Jan-Erik Simmelhag i en pressemeddelelse.

Manager Allan Drost glæder sig også over, at han skal fortsætte samarbejdet med Jan-Erik Simmelhag:

-Det er virkelig glædeligt at vi er lykkedes med at lave en aftale med Jan-Erik, så han kan fortsætte det fornemme arbejde han tidligere har lavet i akkurat samme stilling som cheftræner for vores dygtige 2. divisionshold. Opgaven bliver sammen med Camilla Meldgaard at bygge videre på det gode fundament, der er skabt af Jesper Adsersen og det tidligere trænerteam, så vi også fremadrettet har et fornuftigt kamptilbud og -niveau til alle vores spillere. I den forbindelse er det en kæmpe styrke at Jan-Erik har tilbragt det seneste år på akademiet hvor han har medvirket til at skabe optimale rammer for vores dygtige U16DM og U18DM-spillere. Jeg glæder mig derfor rigtig meget over udsigten til, at vores gode samarbejde fortsætter.

Kolding IF havde i øvrigt en god sæson, der er afsluttet. Her blev holdet nemlig nummer to.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel