Kolding Nyheder

Ny præst i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Christian og Eline Tychsen bliver nyt præstepar i Kirkeibyen i Seest. Privatfoto.

Et nyt par bliver en del af teamet i Kirkeibyen i Seest.

Christian og Eline Tychsen flytter efter sommerferien til Kolding, hvor de bliver nyt præstepar og en del af teamet i Kirkeibyen.

Christian får en ansættelse på tre dage om ugen i Kirkeibyen, og samtidig bliver han ansat to dage om ugen i Apostolsk Kirkes Børn og Unge. Det oplyser Apostolsk Kirke Danmark, der har hovedsæde i Seest.

Eline er uddannet folkeskolelærer og har fået en stilling på Efterskolen Kildevæld.

-Vi ser vildt meget frem til at skulle til Kolding og blive en del af miljøet der, både på efterskolen Kildevæld, i AKBU og Kirkeibyen, siger Christian Tychsen i en pressemeddelelse.

-Modtagelsen vi har fået af lederrådet og menigheden gør os meget taknemmelige og jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med de mange ledere og frivillige i kirken. Vi brænder både for lokal kirke og for vores netværk, så det her er virkelig et drømmescenarie for os. Vores to drenge har fået plads på Lykkegårdskolen og for nylig fik vi også landet en midlertidig bolig, vi kan være i de første par år. Vi gav os selv lov til at drømme frit, og har fået hvad vi drømte om, så det er meget svært ikke at være vildt begejstret og en lille smule overvældet, tilføjer Christian Tychsen.

Christian og Eline har de seneste fem år været præstepar i Silkeborg Frikirke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel