Kolding Nyheder

Nyt: Nu kommer der vejhjælp på cykel

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Den ene af i alt fem nye vejhjælpscykler er placeret i Kolding. Pressefoto.

SOS Dansk Autohjælp har investeret i fem nye vejhjælpscykler. Den ene af cyklerne er placeret i Kolding.

De seneste to år har trafikanter i København og omegn haft mulighed for at vænne sig til synet af orangeklædte autoreddere på specialbyggede ladcykler i SOS Dansk Autohjælps karakteristiske gule design.

Nu er turen kommet til koldingensere, aalborgensere, aarhusianere, herningensere og odenseanere. Op til sommersæsonen er der indkøbt og specialtilpasset fem nye elektriske ladcykler til at supplere de to, der er i drift i hovedstaden og har været det siden 2021.

-Vi har høstet rigtig gode erfaringer med vores cykler i København og på Frederiksberg, hvor de har vist sig at være effektive i den tætte trafik. Nu er vi klar til at udvide eksperimentet og se, hvordan vi bedst udnytter vejhjælpscykler i resten af landet, siger Jan Bøjstrup Christensen, direktør for den danske mobility division i SOS International, i en pressemeddelelse.

Et bidrag til løsningen på klimakrisen

Vejhjælpscyklerne løser et konkret problem med trængsel i trafikken, og de er samtidig en del af SOS Internationals ambition om at afsøge muligheder for at finde løsninger på klimaudfordringerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel