Kolding Nyheder

Omsider blev det lyttet

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Molle Lykke Nielsen (DF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), medlem af Plan- og Teknikudvalget, Mosegyde 11 , 6094 Hejls.

Plan- og Teknikudvalget sagde tirsdag enstemmigt nej til et boligprojekt med planlagte 88 boliger ved Østerløkke i Sdr. Bjert.

Sagen blev behandlet første gang den 13. juni 2023, hvor et enigt udvalg gav grønt lys til forvaltningen om, at igangsætte en forhandling med udvikleren, om blandt andet antallet af boliger.

Den 3. oktober 2023 fik Plan- og Teknikudvalget sagen på igen. Her blev der foreslået 88 boliger i projektet. Dette forslag kunne jeg ikke tilslutte mig, da det på et tidligere borgermøde i Sdr. Bjert, var klar modstand om så stort et projekt.
Det fremlagte projekt var også i strid med den Landsby Fællesskabsplanen, der netop var lavet i samarbejde med lokalområdet og vedtaget i Byrådet.

Men et flertal godkendte forslaget til videre bearbejdelse i forvaltningen, på trods af modstanden over vejadgangen ad Solvænget og den generelle modstand over projektets størrelse.

Tirsdag kom projektet igen til behandling for eventuelt, at blive sendt i høring. Nu havde hele udvalget heldigvis forståelse for modstanden mod det massive boligprojekt.

Om det er valgkampen der er grundlaget for nej til projektet, vides ikke. Men “Venstres tour de Kolding“ bliver i dag rost til skyerne på Facebook, af Venstre selv, efter at “touren“ har været på besøg i Sdr. Bjert, og lyttet til modstanden.

Tja, ting ta’r tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel