Kolding Nyheder

Opera på Skamlingsbanken

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Skamlingsbanken. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Sønderjyllands Symfoniorkester byder i samarbejde med MusikKolding til Opera på Skamlingsbanken.

Snart vil Skamlingsbanken atter genlyde af de smukkeste arier, duetter og festlige kendte orkesterstykker i et musikalsk møde mellem de to solister Clara Cecilie Thomsen og Anders Kampmann, dirigent Christian Øland, konferencier Jakob Næslund Madsen og det helt store Sønderjyllands Symfoniorkester.

Musik fra de største operaer

Symfoniorkestret har engageret to af Danmarks dygtigste sangere, som sammen med dirigenten Christian Øland og konferencieren Jakob Næslund Madsen vil sørge for en festlig eftermiddag med musik i det fri.

Sopranen Clara Cecilie Thomsen og tenoren Anders Kampmann synger uddrag fra nogle af de største operaer som Verdis La Traviata, Puccinis La Bohemé, Strauss’ Die Fledermaus, Bizets Carmen, samt flere værker af danske Carl Nielsen.

Fortsætter de gode takter fra 2021

I august 2021 løb den første ”Opera på Skamlingsbanken” af stablen med Sønderjyllands Symfoniorkester som den symfoniske og musikalske krumtap.

I år håber orkestret for alvor at besegle dette som en tilbagevendende tradition og fejre musikken med denne sommertradition, som skal være med til at udbrede kendskabet til den symfoniske musik og opera i hele Syddanmark.

-Det er med den største glæde og entusiasme, at vi viderefører dette samarbejde med MusikKolding og at vi således vedligeholder og udbygger denne musiktradition i en form, hvor alle kan være med, fortæller orkestrets musikchef, Nikolaj Andersen, i en pressemeddelelse.

Opera på Skamlingsbanken finder sted søndag den 20. august klokken 15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel