Kolding Nyheder

Partytaxaer nu også i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
En partytaxa med partylys, musikanlæg samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer er et taxaprodukt, som stadig flere benytter sig af. Pressefoto.

Nu har også indbyggerne i Kolding mulighed for at vælge en partytaxa som transportmiddel i nattelivet.

Partytaxaen er en taxa med partylys, musikanlæg og mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. I årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi, Danmarks største taxaselskab, steget med 20%.

Vibeke Wolfsberg, den kommercielle direktør i selskabet, forventer at have 100 partytaxaer i hele landet klar til festivalsæsonen.

Årsagerne til den stigende popularitet af partytaxaer er flere, ifølge selskabet. Muligheden for at gøre transporten til en del af festoplevelsen samt nem adgang til bestilling er to vigtige faktorer. På hverdage fungerer partytaxaen som en almindelig taxa, men i weekenden forvandles den til en festlig oplevelse med partylys og musik. En partytaxa har plads til op til otte passagerer.

Kunder i Kolding kan bestille en partytaxa hos Dantaxi via deres app eller ved at ringe på 4848 4848. I de mest travle tidsrum, især i weekenderne, anbefales det at forudbestille i god tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel