Kolding Nyheder

Politiet: Forbered dig nu på dette

Redaktion
Redaktion
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Sydøstjyllands Politi advarer fortsat mod sne- og isglatte veje.

Selvom mange veje er ryddet for sne og is, skal man fortsat færdes med forsigtighed, da den hårde frost på ny resulterer i farlige isglatte veje og skaber farlige situationer i trafikken.

-Vi er i Sydøstjyllands Politi parate sammen med de øvrige beredskaber, men vi sættes også under pres, når mange borgere får brug for hjælp på samme tid. Ring kun 112, hvis der er tale om en akut situation. Ring 114, hvis der er tale om generelle forespørgsler, lyder det i en pressemeddelelse.

De skriver videre:

-Forbered dig nu på, at de kommende dage kan være mindst lige så farlige i trafikken, da kørefoldende kan ændre sig på kort tid, sort is kan opstå over natten og trafiksituationen kan være uforudsigelig. Vi anbefaler, at man altid kører efter forholdene og passer på hinanden i trafikken.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at borgerne de seneste dage har vist hensyn til hinanden i trafikken og respekterede de ekstreme vejrforhold.

-Vi har oplevet borgerne hjælpe hinanden med stort og småt. Tak fordi I viser hensyn og hjælper hinanden, slutter Sydøstjyllands Politi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel