Kolding Nyheder

Projektleder valgt ind i Parasport Danmark

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Parasport Danmarks bestyrelse fra venstre: Svenn Folkmann, Lykke Guldbrandt, John Petersson, Jan Johansen, Jannie Hammershøi, Tine Rindum Teilmann, Jens Boe Nielsen, Lene van der Keur og Asger Lind Krebs. Pressefoto.

Lykke Guldbrandt fra BGIF Gymnastik er nyt bestyrelsesmedlem i Parasport Danmark.

To nye kandidater var opstillet til Parasport Danmarks bestyrelse, hvor samtlige medlemmer søgte genvalg. Lørdagens resultat af afstemningen sendte Lykke Guldbrandt ind i bestyrelsen på bekostning af Even Falk Magnussen, der er nyt medlem af Eliteudvalget.

Lykke Guldbrandt er til daglig projektleder i Fritid og Idræt i Kolding Kommune. Hun har en lang historik som idrætskonsulent i Parasport Danmark.

-Jeg er rigtig glad for, at jeg får mulighed for at komme ind i bestyrelsen og arbejde med nogle af de ting, jeg synes betyder noget for parasporten. Jeg håber, klubberne vil opleve, at vi arbejder med nogle af deres dagligdagsudfordringer og de underliggende strukturer, der er helt vildt vigtige for at understøtte deres arbejde, siger Lykke Guldbrandt, der går af som formand for BGIF Gymnastik for at prioritere bestyrelsesarbejdet i Parasport Danmark.

John Petersson blev genvalgt uden modkandidater til formandsposten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel