Kolding Nyheder

Radiolegende vender tilbage

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Radiolegenden Lars Daneskov sender morgenradio på Classic.fm i hele efterårsferien. Foto: Thomas Daneskov.

Classic.fm har fået den danske radiolegende Lars Daneskov til at sende morgenradio på kanalen i hele efterårsferien.

Mange vil huske Lars Daneskov fra ikoniske programmer som Go’Morgen P3, Strax og Kronsj! på P3, men på mandag er han altså tilbage i værtsstolen på kanalen Classic.fm, hvor han hver morgen i hele efterårsferien skal sende fra kl. 6-10. Det oplyser radiostationen i en pressemeddelelse.

Siden Lars Daneskov forlod P3 har han været redaktør for P4, skrevet børnebøger, komponeret musik og drevet en selvstændig konsulentvirksomhed.

Lars Daneskov har haft radioen under huden størstedelen af sit liv, og det er naturligt for ham at sætte sig bag mikrofonen igen som morgenvært. Derudover er han født og opvokset i Vejle, hvor Classic.fm har hovedsæde.

-Jeg elsker radio og god musik, som den, der bliver spillet på Classic.fm. Jeg glæder mig til at sætte mig bag mikrofonen og sige godmorgen til en masse glade lyttere, fortæller Lars Daneskov, som ikke troede, han skulle være radiovært igen.

-Jeg troede faktisk, at jeg var færdig med selv at være radiovært, men jeg kunne mærke, at det kriblede, da jeg blev spurgt om jeg ville være morgenvært i efterårsferien, siger Lars Daneskov.

Direktør for radio og podcast i JFM, Søren Bygbjerg, er også begejstret for det ja, han fik af Lars Daneskov, da han spurgte ham om han havde lyst til at være vært på Classic.fm:

-Lars Daneskov er jo en legende i dansk radio, så det er et scoop for os, at han nu skal sende radio hos os. Som mange andre er jeg vokset op med ham i ørerne på P3, og der er få stemmer derude, der er så gode til at fortælle historier og levere hyggeligt selskab som Lars, siger radiodirektøren.

I Kolding kan du lytte til Classic.fm på frekvensen 92,1 mhz. og naturligvis via streaming.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel