Kolding Nyheder

Restaurant får bøder på i alt 20.000 kroner

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Restaurant Over Aaen i Søndergade i Kolding har fået bøder for i alt 20.000 kroner samt en sur smiley. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Fødevarestyrelsen fulgte op på et tidligere kontrolbesøg. Forholdet var ikke bragt i orden.

Restaurant Over Aaen i Søndergade i Kolding har den 5. december haft et opfølgende besøg af Fødevarestyrelsen. Restauranten havde 9. november besøg af Fødevarestyrelsen, der konstaterede, at der var beskidt i køkkenet, hvor maden gøres klar.

Og netop dette forhold skulle tjekkes den 5. december. Men Fødevarestyrelsen kunne konstatere, at der ikke var bragt orden i tingene:

-I tilvirkningsområde er fronter på køleskab og fryser med is snavsede. Gulv er beskidt i opvaskeafdeling, slange til brusehane er beskidt og der ses aflejring af skidt på selve brusehovedet. Ventilationsgitre i kølerum er snavsede. Vindueskarme og dørkarm i tilvirkningsområde er snavsede. Kant og ben på stålbord ved skraldestativ fremstår med fedtede overflader, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.

Restaurant Over Aaen fik en bøde på 10.000 kroner, fordi det ikke var bragt i orden.

Desuden fik Over Aaen også en bøde fordi der ikke var styr på egenkontrollen, som i øvrigt også var påtalt ved forrige besøg. Det kostede også en bøde på 10.000 kroner. Og så gav det også en sur smiley.

Restaurantens indehaver, Frantz Weidemann, kalder det med rengøringen for et engangstilfælde, til trods for, at det nu er anden gang, at Fødevarestyrelsen konstaterer, at der er beskidt i køkkenet:

-Jeg må jo bare konstatere, at det ikke er godt nok. Det her med mangelfuld rengøring kan jo ske for alle, siger Frantz Weidemann blandt andet til jv.dk.

Det er første gang i de 15 år han har ejet Restaurant Over Aaen, at stedet har fået en sur smiley.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel