Kolding Nyheder

Royale guldbelagte “gufboller”

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
På søndag er der tronskifte i Danmark. Så bliver kronprinsparret til Kong Frederik og Dronning Mary. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

På søndag den 14. januar kan du fejre tronskiftet med en helt særlig ”Gufbolle” dekoreret med 23 karat ægte guld.

Det lille bageri, Landlyst Bageri, mellem Kolding og Vester Nebel har i anledningen af tronskiftet kreeret en ”Gufbolle” som bliver en konge værdig. Dekoreret med ægte 23 karat guld og selvfølgelig en ”krone”. Så ingen er i tvivl om årsagen til, at man skal nyde denne ”Gufbolle”.

-Vi syntes det kunne være sjovt, at lave noget helt specielt i anledningen af tronskiftet og det her med at komme ægte guld på tror jeg ikke du finder hos ret mange andre bagere, fortæller bagermester Sonny Johnsen fra Landlyst Bageri.

-De fleste laver nok en kage eller tærte i den anledning, men en ”Gufbolle” dekoreret med 23 karat guld ser vi ikke hver dag. Det er klart den koster lidt ekstra for guld er jo ikke gratis, tilføjer bagermesteren med et smil.

Og indtil videre lader det da også til, at det er noget kunderne gerne vil betale for.

Allerede den første dag man lukkede op for forudbestillingerne er det gået stærkt:

-Vi laver kun et begrænset antal. Når vi rammer det antal, så lukker vi ned for man kan bestille flere med ægte guld på, slutter Sonny Johnsen fra Landlyst Bageri.

Bestillingerne skal afgives inde på Landlyst Bageri’s Facebook-side ved at sende en besked.

Her ses gufboller fra Landlyst Bageri. De royale gufboller kan endnu ikke vises, da de endnu ikke er lavet. Foto: Landlyst Bageri.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel