Kolding Nyheder

Samarbejde om midtbyen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Molle Lykke Nielsen (DF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Molle Lykke Nielsen (DF), medlem af Teknik- og Planudvalget, Mosegyde 11, 6094 Hejls.

Valgkamp eller ej, så er Jørn Chemnitz fremme i skoene mod Dansk Folkeparti, der ikke er “støtteparti” for firkløveret, og ej heller for det budget, der er vedtaget.

Kolding kommune har strategi for næsten hvert blad på hvert eneste træ. Og hvad bruger SF så det til? Tag nu bare træstrategien. Her havde Dansk Folkeparti et budgetforslag om penge, så der kunne plantes nye til gavn for det grønne og miljøet.

Hvad havde SF? Vedtagne strategier, men ingen penge. Giver det god mening for nogen? Det giver i hvert fald ingen træer.

Nu er jeg sådan indrettet, at konstitueringsaftaler ikke har noget at gøre med, at der ikke kan samarbejdes i udvalgene. Jeg mener ikke, at jeg spænder ben i Jørn Chemnitz udvalg. Tværtimod forsøger jeg at lande gode beslutninger.

Partierne i samarbejdet bag borgmesteren er SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Konservative.

Nu går De radikale sammen med Venstre, uden om de andre partier i firkløveret, omkring Kolding midtby med budskab om, at det går for langsom. Som det stod i artiklen havde Merete Due Pårup “klappet“ ideen af med sine medsammensvorne, og gjort det klart at hun løb med ideen sammen med Venstre.

Knirkeri, samarbejdsvanskeligheder, luftkasteller, strategier, manglende handlinger osv. Nu kom der en udmelding klart og tydeligt: Det går for langsom, vi venter ikke længere.

Den udmelding bakker vi i Dansk Folkeparti op om, og vi vil samarbejde om projektet og komme med indspark, uden hensyn til konflikten i firkløveret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel