Kolding Nyheder

76 SammenomJOB prismodtagere 2024 er fundet

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Modtagerne af SammenomJOB kan se frem til at blive hyldet ved en fælles fejring på Koldinghus. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Der er hele 76 lokale SammenomJOB prismodtagere 2024. De modtager priser for deres indsats med at hjælpe mennesker i arbejde, tiltrække unge til erhvervsuddannelserne og udvikle og opkvalificere medarbejdernes kompetencer.

SammenomJOB prismodtagere 2024: Rekordmange mennesker er i arbejde. Derfor er det en særlig situation. Både private og offentlige virksomheder skal tænke nyt, hvis det fortsat skal være muligt at skaffe medarbejdere.

Det gør rigtige mange virksomheder i Kolding, og SammenomJOB hylder nu hele 76 virksomheder, der går forrest i at sikre den nødvendige arbejdskraft, et mangfoldigt arbejdsmarked og et større fokus på at forebygge sygemeldinger.

Det er en jury bestående af medlemmer fra Kolding Arbejdsmarkedsråd og Social og Arbejdsmarked i Kolding Kommune, der har uddelt SammenomJOB til de indstillede virksomheder. Udvalgsformand Villy Søvndal (SF) er glad for at se, at så mange virksomheder i år modtager prisen SammenomJOB. Han mener, antallet af prismodtagere er med til at understrege, hvor stor et samfundsansvar virksomhederne i kommunen tager.

-Det SammenomJOB virksomhederne viser er, at der findes løsninger på, hvordan vi skaffer den nødvendige arbejdskraft og skaber en større mangfoldighed på arbejdsmarkedet. SammenomJOB danner et netværk af virksomheder, hvor borgerne kan se, hvem der tager ansvar, og virksomhederne, der gerne vil gå samme vej, kan søge inspiration, fortæller Villy Søvndal i en pressemeddelelse.

SammenomJOB blev første gang uddelt sidste år, hvor 20 ud af 23 indstillede virksomheder modtog prisen. I år blev 79 virksomheder indstillet til prisen, hvoraf juryen vurderede, at 76 virksomheder opfyldte kriterierne for at modtage prisen.

Modtagerne af SammenomJOB kan se frem til den 19. januar at blive hyldet ved en fælles fejring på Koldinghus. De vil desuden modtage et diplom og et kommunikationskit. Det kan bruges i markedsføringen. Kolding Kommune vil til slut indsamle inspiration fra SammenomJOB virksomhederne og udbrede de gode erfaringer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel