Kolding Nyheder

Sankt Hans uden bål i Geografisk Have

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Heksen Petrine. Pressefoto.

Midsommer er et vigtigt tidspunkt på året, hvor det kan være godt at gøre lidt status. Det er også solhverv og naturens livskraft er allerstørst og mest magisk.

På sådan en smuk midsommeraften vil naturen og alle de skønne dufte og sanseindtryk give ro og energi til at byde fremtiden velkommen. Havens meget store Rosenhave med over 5000 roser er nu begyndt at blomstre.

Der er derfor på alle måde en meget have-hyggelig og børnevenlig oplevelse i udsigt i Geografisk Have fredag 23. juni.

Heksen Petrine tryller

Skulle man have brug for lidt hjælp til at komme i den helt magiske stemning, står heksen Petrine parat med urteamuletter og trylledrik i havens Kinahytte (kl. 16-18). Måske vil især havens yngste gæster kunne huske heksen Petrine fra sidste års Skt. Hans.

Trio Nylundgaard varmer op til Midsommervisen som fællessang

På havens Lille Scene – lige ved det bål, der ikke bliver tændt – kommer Trioen Nylundgaard til at spille og bidrage til midsommerstemingen fra kl. 19. Deres musik, med et bredt repertoire, var meget populær til havens store Plantemarked, som blev afholdt i sidste weekend af maj.

Kl. 21 bliver der hyggelig fællessang af Midsommervisen ved Lille Scene.

Dans i den lyse aften

En lokal forening, Kolding Salsa Forening, byder op til dans og viser, hvor dejligt det er at danse udendørs på en plæne, når man svinger sig til salsaens inciterende rytmer. De glade salsa-dansere står parat til at hjælpe havens gæster i gang med dansen, der siges at være sjov, svær og livlig – kom selv og prøv!

Udendørs bar ”Under Egen”

Er man på den store plæne i nærheden af bålpladsen er der langt op til havens Café Lykkefund, hvis man trænger til en forfriskning. Derfor er der etableret en pop-up bar ”Under Egen”, så tørsten kan slukkes med fadøl, sodavand og vand.

Havens Café Lykkefund er også åben og byder på lækre toast, kager is og varme og kolde drikke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel