Kolding Nyheder

Sigurds Jul: Mød Sigurd Barrett og Lisbeth Kjærulff

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Sigurds Jul. Pressefoto.

Kolding Teaterforenings familie-juleforestilling, ”Sigurds Jul”, er med de to sprælske og musikalske kunstnere, Sigurd Barrett og Lisbeth Kjærulff.

Sigurd Barrett er kendt fra fjernsyn, fra sine bøger om utallige emner for børn og for sine teaterforestillinger. Lisbeth Kjærulff er uddannet operasangerinde og har med stort held optrådt som sanger og skuespiller i teatergruppen Figaros’ meget humoristiske syngespil. Her har hun været alt fra skønjomfru over musketer til spøgelse. Nu skal vi se de to sammen i forestillingen ”Sigurds Jul”.

Om forestillingen skriver Sigurd:

De to skal gøre sig klar til julen, men er der overhovedet tid til julehyggen i den travle verden, vi efterhånden har fået skabt? Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland. Her går sang, musik, julefortællinger og drillerier op i en højere enhed. Som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små, men også for voksne og bedsteforældre.

Sigurd Barrett modtog i 2020 Den Folkelige Sangs Pris, ligesom han på det seneste har fået to sange med i Højskolesangbogen. Lisbeth Kjærulff er kendt og elsket for sine mange roller og sangpartier, og mon ikke vi får en bred vifte af skønne sange, godt blandet op med Sigurdsk julefjolleri og magi?

Sigurds Jul er en hyldest til den traditionsrige jul, som vi kender og elsker, og der bliver rig lejlighed til at synge med, grine og blive rørt.

Sigurds Jul spilles på Comwell Kolding Teater mandag den 4. december. Her begynder forestillingen allerede klokken 17.15, så også de yngste kan være med. Billetter kan købes på billetten.dk.

Jul med Sigurd
Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel