Kolding Nyheder

Skifter til norsk fodbold

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Kolding IFs anfører Sofie Riis skifter til norske Aalesund. Foto: Kolding IF.

Kontrakten er udløbet. Anfører Sofie Riis tager springet til norsk fodbold.

Efter lang tjeneste i Kolding-trøjen skifter Kolding IFs anfører Sofie Riis til norske Aalesund, oplyser Kolding IF i en pressemeddelelse.

Det er blevet til 164 Kvindeligakampe, 11 mål i Kvindeligaen, 15 Pokalkampe og to Pokalmål. Men nu har Sofie Riis i forbindelse med sit kontraktudløb ønsket, at forfølge nye fodboldmæssige udfordringer udenfor Danmarks grænser.

Manager Allan Drost, ønsker Sofie Riis alt held og lykke med det nye eventyr:

-Sofie har været en fast del af holdet i de seneste mange sæsoner og har i det hele taget været en stor og meget vigtig del af hele den rejse, som man har været igennem først i KoldingQ og efterfølgende Kolding IF. Hun overtog desuden anførerbindet sidste sommer efter tidligere anfører Louise Eriksens, skifte til italiensk fodbold. Det er derfor mere end fortjent at Riis nu efter lang og tro tjeneste i Kolding-trøjen får muligheden for at prøve sig af udenfor landets grænser – herfra skal der lyde en kæmpestor tak for indsatsen – og lykke til i det store udland.

Hovedpersonen selv er også taknemmelig for sin tid i Kolding:

-10 års tjeneste i den østjyske uniform er nu sat på pause for mit vedkommende. Jeg har været utrolig glad for min tid i Kolding uanset om der har stået Q eller IF bagved. Tak til dem der i sin tid fik mig ind i klubben som U14-rolling og alle de holdkammerater, ledere og øvrige trænere, der har været med på min rejse. Det har været en lærerig og udfordrende rejse fra ungdomsafdelingen, til den ære at bære anførerbindet for ligaholdet. Jeg kan med smil over hele krydderen, huske tilbage til min første tid på ligaholdet, hvor min plads i omklædning var på gulvet, fortæller Sofie Riis og fortsætter:

-Min fodboldkarriere fortsætter i Norge og nu som fuldtidsprofessionel i et super fedt setup, hvor den helt store jagt på Toppserien er sat ind. Jeg føler timingen er perfekt for mig, både på og udenfor banen, og så glæder jeg mig vanvittigt til at prøve en nye liga og møde nye spillere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel