Kolding Nyheder

Slotssøbadet holder stadig Sankt Hans

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her er det et Sankt Hans-arrangement et tidligere år. Foto: Slotssøbadet (Arkivfoto)

Sankthansfesten fastholdes ved Slotssøen – dog uden bål.

Slotssøbadet i Kolding arrangerer fortsat sankthansfest ved Slotssøen, men i år bliver det uden et bål. Her i området er det Trekantbrand, der har udsendt et bålafbrændingsforbud gældende for Sankt Hans. Det gælder den 23. juni og frem til 24. juni klokken 9.

Der vil stadig være mulighed for aktiviteter for børnefamilierne. Der vil blandt andet være hoppeborg og god musik fra scenen ved bandet Carsten Bo og Jon fra Vejle, som spiller populær dansemusik for det voksne publikum.

Otto Skak fra Slotssøbadet oplyser, at man til trods for, at bålet altid tændes op ude i selve Slotssøen, så har man ikke har fået lov til, at sætte ild til det i år:

-Vi er nødt til at overholde de retningslinjer, som myndighederne udsteder og sikkerheden har altid førsteprioritet, sige rhan i en pressemeddelelse.

For at imødegå det manglende bål – vil Slotssøbadet alligevel forsøge, at skabe en midsommerfest for hele familien. Derfor er det lykkedes, at få fat i hoppeborge, så de mindre børn alligevel kan få en hyggelig aften ved Slotssøen.

Her ses én af hoppeborgene. Pressefoto.

Der vil stadig være mulighed for at købe både mad og drikkevarer på pladsen ved Slotssøen, samt også allerede forudbestille til midsommerfesten. Der kan bestilles frikadeller og kartoffelsalat eller tapas. Bestilling sker via Slotssøbadets hjemmeside.

Otto Skak håber, at mange til trods for Sankt Hans uden bål, vil lægge vejen forbi festpladsen.

Midsommerfesten ved Slotssøen starter fredag klokken 17 og slutter senest klokken 23. I tilfælde af regnvejr vil blive opstillet pavilloner, så gæsterne kan komme en smule i tørvejr.

Program for Sankt Hans ved Slotssøen

• Kl. 17.00 – Hoppeborge åbner op pladsen
• kl. 19.15 – Carsten Bo og Jon spiller fra scenen
• kl. 20.00 – Båltale ved sognepræst Ole Pihl
• kl. 20.30 – Carsten Bo og Jon spiller fra scenen
• kl. 23.00 – Festpladsen lukker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel