Kolding Nyheder

Spiras udvider på energiområdet

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Energiteamet hos Spiras. Fra venstre er det Anders Andersen, Kent Bisgaard, Søren Warberg, Holger Mikkelsen og Pieter Jans. Foto: Spiras.

Spiras, en stor rådgivningsvirksomhed beliggende i det syddanske område, udvider nu deres ekspertise på energiområdet. Med deres unikke digitale værktøjer har Spiras etableret sig som en vigtig aktør inden for uafhængig energirådgivning. Virksomheden har netop ansat endnu en energirådgiver for at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Spiras oplever travlhed på energiområdet. Gennem de seneste år har virksomheden udviklet sig til en betydelig spiller inden for uafhængig rådgivning. Landbruget har store muligheder for at blive grøn energileverandør, og med deres digitale værktøjer har Spiras opnået betydelige besparelser på elregningerne for landmænd og andre virksomheder.

-Med den gradvise udfasning af fossile brændsler vil elektrificeringen blive mere udbredt, hvilket skaber behov for mere rådgivning. Vi har oplevet en positiv udvikling inden for vores uafhængige rådgivning på energiområdet. Det er grunden til, at vi udvider vores team med endnu en stærk medarbejder, fortæller Anders Andersen, afdelingschef for energi og udvikling hos Spiras, i en pressemeddelelse.

Den nyansatte energirådgiver er Søren Warberg. Han har tidligere arbejdet som rådgiver i et energiselskab og hos Centrovice på Fyn. Søren Warberg vil primært fokusere sit arbejde på Fyn og i Trekantområdet med udgangspunkt fra Spiras’ kontor i Odense.

El- og SolcelleTjek

Udover rådgivning inden for solenergi, vindenergi og biogas har Spiras også tiltrukket opmærksomhed med deres El- og SolcelleTjek.

-Med vores unikke digitale rådgivningsværktøjer kan vi se, måle og analysere mulighederne for at reducere energiomkostningerne. Samtidig kan vi vurdere lønsomheden af investeringer i energiløsninger. Vi oplever især, at mange kunder har svært ved at vurdere deres el-aftaler, tilslutninger og om de tilbud, de får fra leverandørerne, er retvisende. Der er også potentialer for besparelser, når der udarbejdes strategier og søges om tilskud til omlægninger, siger Kent Bisgaard, energirådgiver hos Spiras.

Spiras har blandt andet en afdeling i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel