Kolding Nyheder

Stafet for Livet vender tilbage i 2024 i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her er det fra dette års Stafet for Livet den 2. september. Privatfoto (Arkivfoto)

Årets 12 timers Stafet for Livet Kolding var i 2023 udgaven tilbage ved Slotssøen, hvor den hører hjemme. Sammen med hårdtarbejdende frivillige og gode sponsorer blev stafetten en succes. Allerede nu går det frivillige arbejde i gang med at forberede næste års stafet.

Knap er årets Stafet for Livet Kolding afsluttet, før datoen for næste års stafet ligger fast. Denne gang bliver stafetten afholdt lørdag den 15. juni – altså inden sommerferien.

Også næste år kommer Stafet for Livet Kolding til at foregår som en 12-timers stafet. Det er atter blevet muligt at låne pladsen bag SlotssøBadet, hvor flere faciliteter allerede er stillet op i forbindelse med sommerens arrangementer ved Slotssøen.

Det betyder også, at det igen vil være muligt både at svømme, løbe og gå ruter for at støtte stafetten, hvis indsamlede beløb går direkte til Kræftens Bekæmpelse, og hvor dem, som deltager på dagen, viser deres støtte til dem, som er berørt af kræft.

Brug for frivillige hænder

For at afvikle et arrangement som Stafet for Livet er der brug for frivillige hænder. Og de frivillige hænder gjorde i dén grad en kæmpe indsats og forskel ved årets stafet. Målet var at få flere deltagere, flere fightere, flere hold og selvfølgelig samle flere penge ind til Kræftens Bekæmpelse end sidste år.

Alle succeskriterier blev nået. I år var der nemlig 453 deltagere mod 323 sidste år. Antallet af deltagende fightere var steget fra 21 til 45, og i år var der tilmeldt 18 hold mod 12 hold i 2022.

Indsamlet beløb større i år

I forhold til det indsamlede beløb, er der stadig er par ting, som skal gøres op i regnskabet, men forventningen er at lande på et indsamlet beløb på den gode side af 260.000 kroner, hvilket er ca. 80.000 kroner mere end sidste år.

-Det har udelukkende ladet sig gøre for os at komme i mål med vores målsætning, fordi de frivillige kræfter virkelig steppede op og gjorde en indsats udover det sædvanlige. Det gør mig utroligt stolt at se, hvordan vi sammen kan løfte et arrangement som Stafet for Livet. Det giver virkelig gode forventninger til næste år, men vi få brug for flere hænder til at løfte opgaverne, fortæller formand for Stafet for Livet i Kolding, Henrik Nielsen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Vi skal bestemt heller ikke glemme, at vi også har haft mange og gavmilde sponsorer, og uden dem kunne en stafet heller ikke lade sig gøre at afvikle.
Så alt i alt skal der herfra lyde en kæmpe tak til alle dem, som deltog, sponsorerede eller bare kiggede forbi på dagen. Vi sætter utroligt stor pris på opbakningen.

Kunne du tænke dig at være sponsor eller komme med på det frivillige hold, som sørger for, at Stafet for Livet Kolding bliver en succes, er du meget velkommen til at kontakte formand Henrik Nielsen på henrik@evhi.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel