Kolding Nyheder

Stjal to biler: Først kørte han galt og blev derefter stoppet påvirket i den anden bil

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En lidt usædvanlig sag for politiet.

En 32-årig mand fra Viborg lå ikke på den lade side torsdag aften og natten til fredag.

Torsdag aften begik han indbrud i et hus i Fredericia, hvor han stjal en bil. I den kørte han til Kolding og fik denne stillet fra sig. Så begik han et indbrud klokken 02.20 natten til fredag. Det skete i et hus på Tulipanvej i Kolding. Foruden en taske stjal han nøglerne til beboernes bil og kørte fra stedet. Men han kørte galt, fortæller politikommissær ved Sydøstjyllands Politi, Keld Schou-Jensen.

En kvinde ringede til politiet klokken 02.35 og fortalte, at der blev hørt et stort brag og en bil var kørt galt i Kongebrogade i Kolding. Hun så manden stikke af fra stedet.

Politiet kom hurtigt til stedet med en hundepatrulje. I retning mod Hollændervej fik hundene færten af manden, der nåede at sætte sig ind i den bil, som han havde stjålet i Fredericia, gassede op og forsøgte at køre fra stedet. Men politiet fik hurtigt stoppet mandens forehavende.

Den 32-årige mand fra Viborg blev anholdt og sigtet i sagen. Han blev taget med i detentionen. Det viste sig nemlig, at han både var spirituspåvirket og påvirket af euforiserende stoffer.

Han vil ikke blive fremstillet i grundlovsforhør. Politiet udelukker ikke, at der er en medgerningsmand. Det skal undersøges nærmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel