Kolding Nyheder

Stor Vamdrup-virksomhed begynder at lede efter fremtidig administrerende direktør

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Dansk Auto Logik i Vamdrup. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det handler om rettidig omhu, fortæller administrerende direktør, Kurt Rath.

Dansk Auto Logik i Vamdrup begynder, at se sig om efter den person, der skal være virksomhedens næste administrerende direktør. Den nuværende – Kurt Rath – fyldte 63 år i december. Han forventer da, at der er mange gode år endnu inden han skal trække sig. Men det handler om rettidig omhu og derfor startes nu processen, hvor efterfølgeren bliver fundet og kørt i stilling. Det oplyser administrerende direktør, Kurt Rath, i et opslag på Dansk Auto Logiks Facebook-side.

Han blev administrerende direktør hos Dansk Auto Logik i forbindelse med virksomhedens 50 års jubilæum. Firmaet blev stiftet for mere end 61 år siden af vognmand Bent O. Jørgensen.

-Jeg er stolt af den vækst, vi i fællesskab har gennemført siden. Antallet af transporterede biler har, med undtagelse af Covid-udfordringerne, været konstant opadgående siden finanskrisen, og selvom vi har investeret betydelige summer, så er der i tråd med Bent’s ånd, også lagt penge til side til dårlige tider, fortæller Kurt Rath.

Han siger, at det er med lige dele stolthed og vemod, at han har truffet beslutningen om, at køre en ny person i stilling som administrerende direktør.

Dansk Auto Logik beskæftiger omkring 370 medarbejdere i Danmark og Sverige.

-Vi administrerer store værdier, og vores markedsposition i Danmark fordrer, at vi konstant tilpasser os ændringerne i markedet. Derfor må vi heller ikke bringe os i en situation, hvor ledelsesindsatsen svækkes grundet alder. Af den grund er det bedre, at vi skifter tre år for tidligt end et år for sent, siger Kurt Rath og tilføjer:

-Jeg stopper naturligvis ikke før, jeg har hjulpet en ny direktør godt i gang og herefter vil jeg via mit fortsatte arbejde i bestyrelsen, sætte en ære i at sikre, at firmaet ledes videre i den gode ånd, som Vognmanden var garant for.

Ansættelsen forventes at være gennemført i løbet af 2024.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel