Kolding Nyheder

Suzi Würtz Kjærgaard stopper i regionsrådet

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Suzi Würtz Kjærgaard (SF). Privatfoto.

Suzi Würtz Kjærgaard stopper i regionsrådet. Det skal nu godkendes i regionsrådet.

Suzi Würtz Kjærgaard har anmodet regionsrådet om tilladelse til at udtræde på grund af nye arbejdsmæssige forpligtelser.

-Med mit nye job hænger det ikke sammen både at passe arbejde og at passe mit hverv i regionsrådet. I den situation bliver jeg nødt til at prioritere mit arbejde. Jeg synes ikke, at jeg kan være bekendt, at det bliver en halvhjertet indsats begge steder, fortæller Suzi Würtz Kjærgaard i en pressemeddelelse.

Hun bliver afløst af SF’s 1. suppleant Karsten Fogde, som tidligere har siddet i regionsrådet.

Karsten Fogde får plads i Præhospitalt udvalg og i Udvalget for regional udvikling. Begge områder, som han har god erfaring med fra sidste periode.

-Jeg ser virkelig frem til at komme i arbejdstøjet igen. Jeg er meget glad for at få muligheden for at komme i udvalg, som jeg tidligere har beskæftiget mig med. Specielt vilkårene for borgere og ansatte i Ambulance Syd og flextrafikken, og ikke mindst hele den regionale udvikling er spændende politiske områder for SF. Jeg ser frem til at lægge ny energi i arbejdet og i samarbejdet med mine politiske kolleger, siger Karsten Fogde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel