Kolding Nyheder

Svar til Knud Jeppesen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Jørn Chemnitz (SF). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Jørn Chemnitz (SF), formand for Natur Miljø og Klimaudvalget, Ejstrup Vang 6, 6000 Kolding.

Landmand Knud Jeppesen (KN) skriver i et læserbrev, at Kolding Kommune og ikke mindst jeg på grotesk vis frikender spildevand som årsag til det dårlige vandmiljø i Kolding Fjord, samt at Kolding Kommune og jeg pynter på miljøforureningen eller udviser uvidenhed.

Læserbrevet viser tydelig KN´s manglende kendskab til spildevandsforholdene ved Kolding Fjord. Jeg har ellers gentagne gange forklaret KN sammenhængen, men enten forstår han den ikke, eller også vælger KN bevidst at gentage sine usande påstande.

Det rensede spildevand fra Kolding sendes ikke til Kolding Fjord, men til Lillebælt. Så fik jeg gentaget det endnu en gang for Knud Jeppesen! Tallene, der ligger til grund for mine udtalelser, stammer fra Miljøstyrelsen og fra DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi, som begge rådgiver myndigheder og regeringen.

Så hvis KN mener, der er fejl i tallene, er det Miljøstyrelsen og DCE, han skal angribe.

Personligt har jeg langt mere tiltro til Miljøstyrelsen og DCE, end jeg har til en landmand, som bevidst anvender fejlagtige tal og data.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel