Kolding Nyheder

Tre jordemødre starter ny klinik i Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her ses Beinta Gaard (t.v.), Nana Ejbye-Ernst (i midten) og Camilla Sloth (t.h.). Pressefoto.

Tre jordemødre står bag Gravidklinikken i Esbjerg og udvider nu med en ny klinik med beliggenhed i klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade i Kolding.

Klinikken åbner weekenden i uge 1 og tilbyder primært ultralydsscanninger til gravide.

Indehaverne arbejder også i det offentlige og oplever stor efterspørgsel på flere scanninger, mere tryghed og kontinuitet under graviditeten.

33-årige Nana Ejbye-Ernst er én af de tre medejere af Gravidklinikken og som de gravide og deres familier primært vil møde i den nye klinik i Kolding.

-Jeg bor selv i Kolding og oplever stor efterspørgsel på flere åbningsdage – blandt andet derfor har vi valgt at placere klinikken i Kolding. Derudover tror vi på, at en klinik i Kolding vil bidrage til at få mere liv tilbage i byen. Ved at placere os i klinikfællesskabet på Olaf Ryes gade håber vi ligeledes på at kunne få skabt en god synergi med de øvrige sundhedsfaglige på adressen og i området generelt, fortæller Nana Ejbye-Ernst i en pressemeddelelse.

Klinikken har ledige tider fra uge 1 med både dag- og aftentider, hverdags- og weekendtider. Her kan man – mod betaling – få et øjebliksbillede af, hvad der sker under det voksende maveskind.

Klinikken udbyder også gentests, og planen er, at der med tiden også skal være andre tilbud, som kan hjælpe vordende mødre og fædre.

Camilla Frosch Holmager Sloth, Beinta Gaard og Nana Ejbye-Ernst, der alle er jordemødre, står bag Gravidklinikken i både Esbjerg og nu også Kolding. De kombinerer klinikarbejdet med arbejde i det offentlige som er med til at sikre en god og tryg overgang mellem det private og det offentlige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel