Kolding Nyheder

Tryl med perler

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Designer Pernille Fisker står for workshoppen Perlemagi. Pressefoto.

Hånd & ånd, der er Nicolai Kulturs nye samlingssted for kreative voksne, afholder workshoppen Perlemagi med designer Pernille Fisker.

Perleplader er det ikke for børn? Svaret er nej, og den 28. september klokken 19 kan du finde ud af hvorfor, når designer Pernille Fisker står for workshoppen Perlemagi. Workshoppen finder sted i Nicolai for børn, men er for voksne.

Perlemagi er trylleri – med perlepladeperler. Med den særlig mønster- og strygeteknik, fremkommer unikke geometriske mønstre, der kan bruges til en mangfoldighed af produkter.

I denne Nicolai Hånd og ånd workshop vil Pernille – skaber af Perlemagi – fortælle om hvordan hun arbejder med leg og design, og hvorfor vi næres af håndens arbejde. Du får vejledning i at bruge perlemagiteknikken og kommer hjem med de fineste personlige smykker og accessories.

Pernille Fisker er uddannet på Designskolen Kolding med speciale i accessoriesdesign.
Siden 2017 har hun designet, udviklet og arbejdet med Perlemagi, og hun er forfatter til bøgerne om Perlemagi.

Bag arrangementet står Hånd & ånd, der er et netværk for alle med interesse for håndarbejde og design. Netværket er startet op af Nicolai Kultur, og de næste tre år vil der være workshops, samtalesaloner og arrangementer om og med håndarbejde og design.

Billetter kan købes på nicolaikultur.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel