Kolding Nyheder

Tyveri fra byggeplads

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En kostbar generator er blandt det, som en eller flere gerningsmænd stjal.

I følge Sydøstjyllands Politi skete tyveriet mellem lørdag den 15. juli klokken 23 og til natten til midnat til mandag. Et lynhurtigt tyveri fra en byggeplads ved Tøndervej i Vamdrup, skriver Fællesavisen.

Det betød, at der kom til at mangle en blandt andet kostbar generator.

Politiet fortæller, at en – eller flere gerningsmænd – bakkede et køretøj ind på byggepladsen og tappede to rendegravere for store mængder dieselolie, og har samtidigt lastet køretøjet med en mobil generator af mærket Atlas, for derefter at forlade stedet.

Men en generator af den kaliber og til en større værdi, står ikke ubeskyttet hen på en byggeplads. Den var udstyret med et GPS-system, som viste, at den nye placering var på en adresse i en ulåst garage i Agerskov i Sønderjylland.

Det viste sig bare, fortæller politiet, at garagen bliver benyttet af mange forskellige personer, og da ordensmagten nåede frem fandt man hverken generatoren eller GPS’en.

Så enten er der en forsinkelse på GPS’en, eller også har man flyttet generatoren. Og siden er der ikke modtaget yderligere signaler fra den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel