Kolding Nyheder

Udvider og starter ny VVS-afdeling i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Møller & Buchreitz har startet en VVS-afdeling. Pressefoto.

Med etableringen af en ny VVS-afdeling fortsætter Møller & Buchreitz sine store vækstambitioner for fremtiden.

Møller & Buchreitz har oplevet stor vækst siden el-installatørvirksomheden åbnede i Kolding i april 2022.

Medarbejderantallet er vokset fra fem til over 25 på halvandet år, og nu er tiden kommet til at realisere næste skridt i firmaets vækststrategi.

Møller & Buchreitz har åbnet en ny VVS-afdeling, som på sigt skal blive en integreret del af en i forvejen velfungerende el-afdeling.

-Vi har i en længere periode ønsket at starte en VVS-afdeling, da vi ser store synergieffekter i at koble det sammen med vores el-arbejde. Derudover har vi haft et ønske om at udvide vores markedsposition, så vi står endnu stærkere, når vi i fremtiden skal arbejde med nye firmadomiciler, renoveringsopgaver eller boligbyggerier, fortæller Christian Møller, direktør i Møller og Buchreitz, i en pressemeddelelse.

Søren Buchreitz tilføjer:

-Den nye VVS-afdeling kommer til at passe godt ind i vores måde at drive el-forretning på. Det er langt hen ad vejen de samme kunder og opgaver, som vi i fremtiden kan løse endnu bedre. Vi har derfor store forventninger til den nye afdeling, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med arbejdet.

Erfaren afdelingsleder

I spidsen for den nye VVS-afdeling har Møller & Buchreitz A/S ansat Jørgen Olsen som ny daglig leder.

Jørgen Olsen har mange års erfaring fra branchen og har arbejdet med alt fra kundekontakt til tilbudsgivning, projekthåndtering og indkøb.

Søren Buchreitz glæder sig over ansættelsen af Jørgen Olsen:

-Vi er sikre på, at vi i Jørgen har fundet den helt rigtige mand til at stå for den daglige drift af Møller & Buchreitz VVS. Han kommer med stor erfaring og vil uden tvivl supplere både Christian og jeg rigtig godt. Vi ser meget frem til samarbejdet, slutter Søren Buchreitz.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget ,
Del denne artikel