Kolding Nyheder

Vej spærres for gennemkørsel i næsten to måneder

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Trefor Varme.

I de kommende uger vil Nørreskovgårdsvej i Kolding være spærret for gennemkørsel på strækninger mellem Petersmindevej og den store rundkørsel ved motorvejen. Det sker på grund af gravearbejde i forbindelse med, at TVIS etablerer en ny forsyningsledning, som skal sikre fjernvarme til Almind, Vester Nebel, Ågård, Gravens, Viuf og industriområdet ved Kokbjerg.

Nørreskovgårdsvej vil være spærret for gennemkørsel i perioden 5. februar til 27. marts. Der opsættes skilte med omkørsel via Petersmindevej-Højvangen for bilister – vist med lyserøde prikker på kortet. Cyklister henvises til at bruge de interne stier i området omkring Nørregyden, oplyser Kolding Kommune.

Færdsel til og fra Skovæblevej

Ind- og udkørslen til Skovæblevej ligger på den berørte del af Nørreskovgårdsvej, men beboere og besøgende vil under hele gravearbejdet have mulighed for at komme ind og ud af området via Nørreskovgårdsvej.

Den 5. februar går arbejdet i gang på etape 1. I denne fase er der adgang til og fra Skovæblevej via den vestlige side af Nørreskovgårdsvej.

Når arbejdet på etape 1 er overstået, går entreprenøren i gang med etape 2. Adgang til og fra Skovæblevej sker fra det tidspunkt via den østlige side af Nørreskovgårdsvej. Skilte på stedet vil angive de relevante ruter.

Sideløbende med, at der arbejdes langs Nørreskovgårdsvej, går TVIS’ entreprenør, Arkil, i gang med at føre den store forsyningsledning under motorvejen. Det kommer ikke til at påvirke trafikken på motorvejen, da rørene føres under vejen.

I denne fase bliver der også fældet træer i området mellem Nørreskovgårdsvej og Fynsvej for at skaffe plads til forsyningslinjen, når den skal føres videre sydpå.

Buskørsel

Bustrafikken bliver påvirket, men først i etape 2. Når entreprenøren går i gang på strækningen mellem Skovæblevej og Petersmindevej, vil linje 5 ikke betjene Skovæblevej. Passagerne vil i stedet blive henvist til at benytte stoppestederne på Nørregyde, hvorfra der er stiforbindelser til Skovæblevej. Sydtrafik vil orientere om ændringen på egne medier og via Rejseplanen, når tiden nærmer sig etape 2.

Kort: Kolding Kommune.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

    Tagget
    Del denne artikel