Kolding Nyheder

X Factor caster i Kolding

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Fra venstre ses Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Lasse Lagoni/TV2.

Har du altid drømt om at optræde på den store livescene eller kender du en talentfuld person, der har, hvad der skal til for at vinde X Factor?

Nu har du muligheden for at få testet dit sangtalent, når X Factor åbner op for pop-up castings i hele landet. Blandt andet er der casting i Kolding den 6. juni. Det foregår på Kolding Egnsteater fra klokken 13-18.

Pop-up castings er uformelle og kræver ikke, at du synger foran den velkendte dommertrio fra TV. Du vil i stedet møde X Factors dygtige castere. Du skal minimum synge et vers og et omkvæd af en sang, som vil blive filmet til intern brug. Det oplyser TV2.

Hvis du imponerer casterne, får du chancen for at synge foran dommertrioen ved audition i efteråret. Deltagelse i en pop-up casting betyder, at du springer over de officielle precastings, som normalt finder sted i København og Aarhus.

Pop-up casting er åbent for alle, uanset om du er erfaren på scenen eller blot er vant til at synge i badet. Alle er velkomne til at kigge forbi X Factors pop-up casting og få en snak med castere fra X Factor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel