Kolding Nyheder

Bastian Buus kæmper videre for et mesterskab

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Klare mål for næstsidste afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Red Bull Ring, hvor Bastian Buus skal reducere afstanden til den førende for at bevare muligheden for et mesterskab.

Mens Super Cup-mesterskabet for længst er sikret for Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding, er der stadig et stykke vej til titlen i Porsche Carrera Cup Deutschland, hvor den danske Porsche Junior har mødt hård konkurrence denne sæson.

Afstanden til den førende i det tyske mesterskab blev dog reduceret betragteligt på Sachsenring for to uger siden, hvor sæsonens anden løbssejr var med til at sende Buus op på en foreløbig andenplads i mesterskabet.

-Jeg er bagud med 64 point, og dén afstand skal ned på maksimalt 49 point denne weekend, hvis jeg stadig skal have en mesterskabschance i sæsonfinalen. Jeg er selvfølgelig optimistisk og tror på, at det nok skal lade sig gøre, blandt andet fordi, at Red Bull Ring er en af de baner, hvor jeg har haft størst succes, senest med en Supercup-sejr tidligere i år. Det er fedt, at der stadig er noget at kæmpe for, og det holder naturligvis gejsten oppe i hele teamet. Forrige weekend var rigtig god, lad os satse på, at vi kan bære momentet videre, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Weekendens to 30-minuttersløb afvikles henholdsvis lørdag og søndag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel