Kolding Nyheder

Bastian Buus til start i ekstraordinær Porsche Carrera Cup-weekend

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Anden afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland afvikles i forbindelse med Festival of Dreams på Hockenheim – et gigantisk event, som hylder 75-året for den første Porsche.

Mens Porsches Hypercar-kørere skal forsøge at vinde 24-timersløbet på Le Mans, er den danske Porsche Junior, Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding, denne weekend i aktion på Hockenheim.

Her afvikles nemlig anden afdeling af det tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab, og eventet er hovedattraktionen til Porsches store jubilæumsevent, Festival of Dreams, som samler titusindvis entusiaster fra hele Europa.

-Hockenheim er en af de baner, hvor det ofte går mig rigtig godt. Jeg har faktisk aldrig taget fra Hockenheim uden en pokal, og derfor har jeg helt naturligt store forventninger til weekenden. Vi havde en rigtig god test tidligere på ugen, så motivationen er som altid i top. Det bliver en særlig weekend, da alt er centreret omkring Porsche og mærkets 75-års-jubilæum, og med over 70.000 gæster hen over weekenden kører vi foran en masse tilskuere, så hele teamet er naturligvis ekstra opsatte på at præstere. Jeg glæder mig utrolig meget, og krydser fingre for en stærk løbsweekend, hvor vi får samlet nye point ind til det mesterskab, som gerne skal være vores, når sæsonen ender, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Anden afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Hockenheim skydes i gang med træning og kvalifikation fredag den 9. juni, mens weekendens to sprintløb afvikles lørdag den 10. juni og søndag den 11. juni. Både kvalifikation og løb kan følges live på YouTube.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel