Kolding Nyheder

Bastian Buus knusende tæt på Porsche Supercup-titel

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Karrierens hidtil største weekend i vente for den danske Porsche Junior, som har store chancer for at sikre sig titlen i Porsche Mobil 1 Supercup på Monza.

Han har været på podiet i fem ud af syv løb, og når ottende og sidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup flages grøn i denne weekend på italienske Monza, rangerer Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding suverænt højest på listen over titelfavoritter.

Sæsonens gode resultater – en løbssejr, to andenpladser og to tredjepladser – har givet den 20-årige Porsche Junior et solidt forspring i kampen om det prestigefyldte mesterskab, og danskeren kan således nøjes med en 12. plads i finalen og stadig sikre titlen, uanset konkurrenternes resultat.

-Det er jo en drøm at stille til finale på sådan en position. Det har været en stærk sæson for os, og nu gælder det om at holde stilen og gøre det færdigt på en god måde. Vi skal selvfølgelige have mesterskabet med hjem, men vi vil stadig gøre som vi plejer, koncentrere os om at sætte en god kvalifikation og køre efter en sejr. Dét er jo sket før, og jeg har gode minder fra Monza, hvor det lykkedes mig at vinde finalen sidste år. Men generelt må jeg også bare sige, at jeg nyder at kunne gøre mig klar til så vigtigt et løb med så stort et overskud. Det skal nok blive en fed weekend, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Der er kvalifikation lørdag den 2. september klokken 10.50. Sæsonens ottende og sidste ræs flages grønt søndag den 3. september klokken 11.55.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel