Kolding Nyheder

Bastian Buus vil vinde Porsche Supercup-ræs på hjemmebane

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport.

Efter et podie i sæsonpremieren i Monaco er den danske Porsche Junior klar til at kæmpe for sejren, når anden afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup flages grønt på Red Bull Ring denne weekend.

Der er lagt i ovnen til en vild weekend på Red Bull Ring denne weekend, hvor Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding og BWT Lechner Racing skal forsøge at erobre toppen i Porsche Supercup-feltet på det østrigske teams hjemmebane.

Den danske Porsche Junior holder en tredjeplads i det prestigefyldte mesterskab efter et suverænt podieresultat i Monacos gader i sidste måned, og optimismen skinner tydeligt igennem forud for weekendens ræs, som traditionelt afvikles i forbindelse med verdensmesterskabet i Formel 1.

-Alle løb er vigtige for os, men Red Bull Ring betyder noget helt særligt, fordi det er holdets hjemmebane. Samtidig er det banen, hvor jeg sidste år sikrede mig mit første podie i Supercup, da jeg nåede en tredjeplads efter at have starter syver, så jeg har ret gode minder fra Østrig. Vi kommer direkte fra to gode testdage i Ungarn, hvor jeg føler, at vi har fundet noget, som kan hjælpe os mod den første sejr denne weekend. I det hele taget har vi haft en masse testdage op mod sæsonstarten, så vi er stærkt forberedte. Vi har faktisk været rundt på alle banerne, så nu gælder det bare om at omsætte de gode sessions til topresultater i løbene. Jeg ser virkelig frem til denne weekend og er overbevist om, at det nok skal blive rigtig godt, lyder det fra Bastian Buus fra i en pressemeddelelse.

Kvalifikationen til anden afdeling af 2023-udgaven af Porsche Mobil Supercup afvikles lørdag den 1. juli, mens det 18 omgange eller 30 minutter lange sprintræs flages grønt søndag den 2. juli. Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel